Lenovo kijelző csere a jobb zenei élményért…

Mivel lehet igazán fokozni a zenei élményt?

Természetesen a vizuális élménnyel. Ezért van az, hogy ha elmész egy koncertre jobban élvezed, – még ha a hangzás nem is annyira jó, mint felvételen – mint ha csak a füledbe szólna, mert látod mi történik a színpadon és van mihez fűznőd a hallottakat. Ebből adódik az, hogy a videoklipeknek igenis nagy szerepe van, hogy egy előadó vagy egy zenekar megkedveltesse magát a hallgatóival!

Ezért szoktam először csak a zenét hallgatni és azt a klipet, hogy biztos csak a zene gyakoroljon rám hatást, bár amint megkedveltem valamennyire, már is megyek a legkedveltebb videó megosztóra és megnézem a slágerdalok videóját. Egyik kedvenc kedvtelésem utazás közben, mert kiragad a szürke borongós tömegből.

Ezért is volt nagy érvágás számomra, amikor unokaöcsémék voltak nálunk látogatóba és a kisrác a telefonommal játszva véletlen elesett, annyira beleélte magát, és pont egy köre ejtette kijelzővel lefelé a telefonom. Szerencsére nem ment teljesen tönkre, csak a képe lehet használhatatlan. Örülök, hogy sikerült megállnom, hogy a kissrácot leszidjam, mert hát nem tehetett róla, gyerek, előfordul az ilyen. Nagybátyám szerencsére tudott megoldást a problémámra.

Ismert egy nagyon jó telefon szervizet, ahol rengetek fajta, féle telefont és táblagépet javítanak. A szolgáltatásban a legjobb az, hogy egy futár ingázik az ügyfél és a szerviz közt, ezért csupán annyi volt a dolgom, hogy kivegyem a SIM kártyát a telefonomból és egy virtuális meghajtóra lementsem a szükséges adatokat, mert a javítás során ezért felelősséget nem vállalnak. Ár-, érték arányban szerintem egy remek szolgáltatás, mert sokkal olcsóbban úsztam meg, mintha új telefont vásároltam volna meg. 8-10 nap átfutási idő meg szinte semmi, mert én olyan vagyok, ha valami új dolgot készülök vásárolni azután jó sokáig, akár hónapokig is képes vagyok kutatni. Tehát egy kiváló szolgáltatásra leltem az ajánlott honlapban.

Az ilyen online szervizek sokszor ott bukják el, hogy a weboldal kifejezetten nehezen kezelhető, és sok nélkülözhetetlen információt nem talál meg az ember. Itt azonban más volt a tapasztalatom. Egy normális letisztult oldal, minimalista designal és kifejezetten hasznos és lényegre törő tartalommal. Mindent megtudtam a honlapról, amit akartam, de az elérhetőségük is mindig látható volt az oldal tetején.

A szerviz sikeres volt, újra remek képet ad a telefonom! (sőt mintha egy kicsit jobbat is….) Élhetek megint kedvenc kedvtelésemnek, a buszozás közbeni klipnézésnek! Én ajánlom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, járt, vagy fog járni, hogy nem érdemes új telefont vásárolni, ha csak a kijelzője sérült, mert sokkal költségesebb. Én is a Lenovo kijelző csere  után gond nélkül használom tovább kedvenc készülékem!