Iker babákat a hangversenyre

Zongorát tanítok egy klasszikus zeneiskolában. Mióta megszülettek az ikreim, nyilván nem dolgozom, viszont heti egyszer elmegyek zongorázni a zeneiskola színháztermében megrendezett hangversenyeken. A zeneiskola viszonylag messze van a házunktól, ezért problémás lenne tömegközlekedéssel, plusz két babával eljárogatni minden héten. Emiatt muszáj volt beszereznünk autós babahordozókat. Emellett egy iker babakocsi sem ártott volna, mert azt egyedül is tudom tolni, nem kell két külön babakocsival közlekedni.

Az iker babakocsi megmentett minket

Ezért jelentettek nagy áttörést a Dorjan márka fantasztikus babakocsijai, mivel ezek között található iker babáknak babakocsi. Az életmentő termékeket egy webshopban találtuk meg az interneten. A szett tartalmaz egy-egy mózeskosarat, sport ülőrészt és autóshordozót, valamint ezekhez való adaptert. Fantasztikus, hogy mindezt egy babakocsi-szettben megtaláltuk. A babákat így kényelmesen tudjuk autóban is hordozni, az utcán is tökéletesen lehet a kocsival közlekedni és a lakásban is biztonságban elhelyezhetőek a gyerekek a mózeskosarakban.

A babakocsi-szett rendelhető autós hordozók nélkül, de nekünk ez volt az egyik legfontosabb eleme a szettnek. A praktikus kis ülések menetiránnyal szemben és ellentétesen is behelyezhetők az autóba. Nagyon kényelmes és biztonságos a kialakításuk. A város szélén lakunk, távol mindentől, így viszonylag ritkán járunk gyalog vagy tömegközlekedéssel akárhova is. Egyedül a napi sétára járunk gyalog. Ilyenkor jön jól az iker babakocsik könnyű alumínium váza és a könnyen kormányozható, állítható és rögzíthető, felfújható kerekekkel. Az állítható, öko-bőrből készült tolókar is nagyon kényelmes.

Bevásárláskor is praktikus

A szomszéd utcában lévő kisboltba ritkán járunk a magas árai miatt, viszont amikor sürgősen szükségünk van valamire, nagyon jól jön. Volt, hogy épp főzés közben jöttem rá, hogy nincs otthon tejföl, ami pedig nagyon kellett volna. Fogtam hát az ikreket, bepakoltam őket az iker babáknak való babakocsiba és simán eltoltam őket a könnyű kocsival a boltig. Ott helyben persze megláttam még pár szükséges árucikket, de ez nem volt baj, mert a babakocsinak van egy nagy bevásárló kosár az alján, amiben pont elfért minden, amit vettem. Emellett a pelenkázó táska is nagyon jól jön, mert nem kell külön táskában cipelni a holmikat, pelenkákat, törlőkendőket. Minden holmink elfér egyben a babakocsin.

A boltos néni odáig volt a gyerekekért, meg is kérdezte, hol vettünk az iker babáknak babakocsit. Elmondtam neki a babakocsik.hu webshop sztoriját és büszkén ecseteltem neki a Dorjan iker babakocsi számos előnyét.

Babák a hangversenyen

Mióta megvan a Dorjan iker babakocsink, nem jelent problémát a péntek esti hangversenyre járás. Az első ilyen alkalommal a kisbabák el is aludtak az autóban és fel sem ébredtek a koncert kezdetéig. A férjem beült velük a nézőtérre az egyik sor szélére, hogy ki lehessen menni, ha nyűgösek lennének a gyerekek. Letette őket maga mellé a székekre a mózeskosarakban. Teljes biztonságban álltak a kosarak a székeken a vastagított, stabil aljzatnak köszönhetően.

Amikor elkezdődött a koncert, az egyik baba felnyitotta a szemét. A férjem elkezdte ringatni a kosárban, hátha visszaalszik. A körülötte történő események azonban sokkal érdekesebbnek bizonyultak. Egy darabig csöndben hallgatta a zenét és figyelte, ahogy kalimpálok a zongorán. A hegedűszóló viszont annyira megtetszett neki, hogy elkezdett teli torokból sikongatni. Erre persze a testvére is felébredt, és ő is rázendített a vidám sikolyra. A közönség szerencsére nem vette rossz néven, hanem mosolyogva kereste a hang forrását. A férjem sikertelen csitítgatás után végül kivitte az ikreket sétálni a babakocsiban, hogy ne zavarják az előadást. Biztos vagyok benne, hogy bennük van a zenei véna.