Egy motoros fesztiválra is elkell ez-az

Az idei motoros fesztiválra már én is motorral megyek. Évek óta járok az ilyen jellegű rendezvényekre. Emlékszem az első motoros találkozón, amin voltam még csak tizenkét éves voltam. A szüleim vittek el oda, akiket igazából a zenei előadók érdekeltek, nem pedig a motorok, de én már akkor beleszerettem ezekbe a járművekbe.

Aztán évről évre ellátogattam egy-egy ilyen jellegű fesztiválra. Ahogy nagyobb lettem, úgy egyre inkább leváltották a szüleimet a barátaim. Velük már több napra mentünk, többnyire sátorral, és mindig hatalmas élmény volt a számunkra. Ahogy egyre nagyobbak lettünk, úgy egyre több barátomnak lett motorbiciklije. Én is megtanultam motorozni, de nem volt annyi pénzem, hogy vegyek magamnak egy saját motorbiciklit. Ez azonban most megváltozott. Végre sikerült összegyűjtenem annyi pénzt, hogy megvegyem álmaim járművét. Így végre nem kell valakinek a háta mögött utaznom, és azon sóvárognom, hogy bárcsak én vezethetnék, és bárcsak ez a gyönyörűség az enyém lenne, hiszen végre van egy sajátom.

A motoros találkozó a jövő hónapban lesz, nekem azonban még be kéne szereznem egy pár dolgot. Arra gondoltam, hogy valamilyen lábbelivel kezdeném. Már van egy csizmám, de az ebben az időben elég meleg lenne, plusz nem szeretnék annyi cipőt magammal vinni. Tehát valami olyasmit keresek, amivel, ha nem is napközbe, de a koncertek idején is elvagyok.

A jó hír az, hogy meg is találtam. Íme, a leendő motoros cipőm. Tulajdonképpen ez egy marhabőrből készült bakancs, ami kiválóan megfelel motorozásra is, ugyanis olajálló, a bokát is nagyon jól védi, és mélyen bordázott gumitalppal rendelkezik. Nagyon felcsillant a szemem, amikor ezt megláttam, hiszen ez tényleg olyan lábbeli, ami megfelel úgy motorozásra, mint fesztiválozásra, de akár a hideg időkben is alkalmas, kiváló utcai viselésre is.

Elég sok időmbe telt, míg rátaláltam erre a darabra. Több motoros üzletet is megnéztem előtte, de semmi. Míg végül az egyik barátnőm ajánlotta ezt, ugyanis ő is pont most rendelt innen magának egy új bőrruhát. Eléggé szkeptikusan álltam a dologhoz. Már annyira kiábrándultam, hogy nem is gondoltam volna, hogy fogok találni magamnak egy ilyen cipőt, pedig ez pontosan úgy néz ki, ahogyan elképzeltem.

Amikor átküldte a linket, hát be kell, hogy valljam, szó szerint felvisítottam örömömben. Egyből át is ugrottam a Shox oldalára, ahonnan megrendelhető ez a darab. Nagyon megijedtem, amikor láttam, hogy a budapesti raktárukban épp kifogyóban van, hiszen, ha erről most lemaradok, akkor ki tudja, találok-e majd még egy olyan helyet, ahol megtalálható ez a fajta cipő? Úgy érzem, hogy elég kevés lett volna rá az esély, ezért egyből meg is rendeltem. Behelyeztem a kosaramba, megadtam a nevem és az elérhetőségem, valamint a számlázási és a szállítási adataimat. Kijelöltem, hogy azt szeretném, hogy ha házhoz szállítanák, és a bankkártyámmal ki is fizettem a kosárban lévő termékemet. Hogyha minden igaz, akkor napokon belül meg is lesz. Az azonban már biztos, hogy a jövő hónapban megrendezésre kerülő fesztiválra már ebben megyek.

Miután végeztem a rendeléssel feliratkoztam ennek a cégnek a hírlevelére. Úgy éreztem, hogy nem szeretném, ha lemaradnék valami fontos dologról. Nem kizárt, hogy legközelebb is innen fogom megrendelni a motorozáshoz való kellékeket.

Már nagyon várom a fesztivált, de addig még sok dolgom lesz. Nem a motoros cipő volt az egyetlen dolog, amit be kellett szereznem, kéne, majd még rendeljek magamnak valami eső ruházatot, valamint vennem kell még egy olyan táskát, amely jól szállítható motorkerékpáron. Ja, és mind emellett még ott van az is, hogy a tavaly elég rossz állapotba került a sátram, szóval, ha még belefér a keretbe, akkor ebből is egy újra lenne szükségem.

Remélem, hogy ez a hónap elég lesz arra, hogy még időben mindent beszerezzek. Ha mégsem, akkor majd kölcsönkérek valakitől még egy-egy dolgot.