ACC 600 és biztos torokkal állhat az énekes a mikrofon elé!

Boldog tinédzser évek. Nem volt gondunk semmire csak az életre. Szórakozás, barátok, lányok-fiúk, és persze a lakótelepet őrületbe kergető garázs rockra! Imádtunk zenélni, órákat töltöttünk írtuk a pergősebbnél pergősebb négyakkordos nótákat és közben álmodoztunk, hol, merre, hogyan fogunk koncertezni, milyen kis csajokat fogunk fel szedni a fellépés után. Mindig 150%-ra próbáltok összerakni a dalokat, mert a színpadon akkor lesznek 100%-ak, hisz a próbateremi közegben nincs semmi inger, ami zavarhatja a zenélést és nem is mozog, adja át magát az ember a zenének.   Az élet úgy hozta, hogy együtt maradt a csapat és belefolytunk a főváros klub koncert életbe is. Vidéki zenekarként ezt nagyon élvezzük, rengeteg izgalmas este kerekedett ki a sok éjszakai zenélésből.

Mindig törekedünk arra, hogy a színpadon a lehető legjobb formánkat hozzuk és minden hibalehetőség ki legyen zárva. Főleg a hangszerek, a kábelek kondícióját vizsgáltuk ilyenkor, mert egy váratlan húrszakadás, vagy kontaktos kábel, rettenetesen kellemetlen pillanatokat tud okozni élőben. Ilyenkor a front embernek, kell elvinni a hátán azt a műsorszünetet, ami ilyenkor generálódik. Sajnos hiába az elővigyázatosságok, mindig történik valami galiba a színpadon és múltkor még az énekes, vagy, ahogy zenekaron belül hívjuk Tiroli, sem volt teljesen képes megmenteni a helyzetet. Ennek az volt az oka, hogy egy elég durva megfázáson ment keresztül és a láz és megannyi elhasznált zsebkendő után, egy elég kellemetlen köhögés maradt. Le akartuk mondani, a koncertet, de egy jó lehetőséget szalasztottunk volna el ezzel és bevállalta betegen is a főhősünk. Ajánlottam neki, hogy addig szedjen valami orvosságot a hurutos köhögésére, szerintem az ilyen köhögős, légúti betegségre a legjobb megoldás az ACC 600. Úgy emlékszem édesanyám, mindig ezzel gyógyított meg, ez játszhatott közre a javaslatomban. Nem szeret orvoshoz, gyógyszertárba járni valamiért, ezért online rendelte meg a csodaszert. Egy remek árakkal dolgozó webes patikát talált, gyorsan ki is szállították. Elkezdte a kúrát, bár lehet az a három nap, ami hátra volt a koncertig, kevés lesz a teljes gyógyulásra. Körülbelül az hetedik szám következett volna, amikor beszakadt a lábdob bőr. Szerencsére a dobosok mindig felkészültek és volt csere bőr, de a feltevése és minimális hangolása, így is 15-20 percet vesz igénybe. A koncertek ezen szakaszán már a közönség a maximális extázis közelében jár, ezért a lehető legrosszabbkor történt ez. Tiroli elkezdte az ilyenkor megszokott kabaréműsorát, ami már nagyjából összeállat az évek alatt, amikor hirtelen egy köhögő roham tört rá. Nem akarok hazudni, de minimum 8 percen keresztül úgy köhögött, mintha kényszerítenék és szakadt fel minden váladék, ami még a légutakra tapadt. Hosszas agonizálás és köpködés után, (nem lettem volna az első sorban) abba maradt a köhögés roham. A közönség értetlenül nézett egy ideig, majd nagy ovációba kezdett és megtapsolta a színpadon látottakat. Végül is a gyógyszer hatékony volt, a közönség nem vette rossz néven, sőt, szórakoztatónak is tartotta és a lábdob bőr is a helyén volt és folytatódhatott a buli! A műsor végeztével, kiderült miért is volt ez a roham. Elmondta, hogy a nagyobb hatékonyság érdekében kétszeres adagot vett be, hogy megtisztítsa a légútjait, bár nem gondolt bele, hogy ennek milyen hatásai lehetnek. Most már egy életre megtapasztalta, de az biztos, hogy nagyon hatékony volt az orvosság, mert olyan szinten feloldott mindent, hogy szerintem azóta nem tapadt le neki semmi.

Ebből az a tanulság, hogy érdemes ellátogatni egy orvoshoz, hogy a megfelelő adagolást felírja a gyógyszerhez és illik azt be is tartani. Mindenmásra pedig ott van az ország, szerintem leggyorsabb internetes patikája, ahol nagyon hamar kiszállítják a nyavalyánkra az orvosságot, vitaminokat és minden egyéb szert, ami az emberi szervezetre pozitív hatással van!