A barátságunk mindig megmarad

pinky-swear-329329_1280Számos barát jött, illetve ment az életemben. A főiskolán találtam meg, a két legjobb barátnőmet, akik az óta is az életem részei. Neked vannak gyerekkori barátaid?

A barátságunk

Főiskolán ismerkedtem meg Annával, és Krisztával. Ők azonos szakra jártak, és éppen lakótársat kerestek maguk mellé. Én pedig éppen ki szerettem volna szabadulni, az aktuális lakóhelyemről, mert már nagyon untam azt az átjáró házat, ami ott volt. Egy srác, és egy csaj lakótársam volt, de utólag visszagondolva, nem  volt jó döntés.

Így gondoltam továbblépek, és keresek egy másik lakást. Anna, és Kriszta, jó fejnek tűnt, és miután beszélgettünk pár alkalommal, gondoltam megnézem, a lakást, milyen is lenne?. Három szobás lakás, szép fényes a parktól nem messze, és az albérlet ára is elfogadható lenne. Azonnal beleszerettem a lakásba, és igent mondtam.

A beköltözés

Miután igent mondtam, szóltam az aktuális lakásban a lakótársaimnak, hogy elköltözöm, és keressenek helyettem mást. Úgy éreztem, annyira nem is bánkódtak ez miatt, szerintem már meg is volt az, hogy ki költözik a helyemre. De ez engem már akkor nem érdekelt, alig vártam, hogy átköltözzek.

A leendő szobám, fényes, kellemes barack színű, ágy, kis éjjeli szekrény, és még egy komód is volt benne. Szóval nagy dolgot nem tartalmazott, de elég volt bőven.

Sokat főztünk együtt a csajokkal, vagy olykor megbeszéltük, kinek van kedve főznie, és akkor ő készített valamit. De az is előfordult, főleg a vizsgaidőszakban, hogy gyorsételen éltünk, vagy egy egyszerű pizzát rendeltünk.

A barátságunk

Nagyon jó barátság alakult ki köztünk, mindent meg tudtunk beszélni. Ha éppen szerelmi bánata volt valamelyikünknek, mindig kisírhattuk magunkat a másik vállán.

Anna második évben jött össze egy sráccal, aki egy ilyen barista tanfolyamra járt Budapesten. Szuper volt a srác, és nagyon helyes. Nagy mákja volt vele Annának. Nem csak helyes volt, de jó kávát tudott készíteni, és mindemellett, még jól is főzött. Emlékszem, a specialitása, a keleti étel volt. Ritka, és finom thai, illetve kínai ételt tudott főzni

Már csak Krisztának, és nekem nem volt párom. Persze nem is hiányzott az életemből most ez férfi. Az utolsó kapcsolatom elég csúnyán ért véget, így nem igazán vágytam még egy olyan tapló pasira.

A szerelmeink

Tehát hármunk közül, ketten még szinglik voltunk. Egyik alkalommal Anna párja munkahelyén rendeztek egy bulit, és természetesen mi is hivatalosak voltunk rá. Közben kiderült, hogy egy kisebb barista verseny is lesz, egészen izgalmasnak, ígéretesnek hangzott.

Hát addig az estéig nem érdekeltek a srácok, de ott, olyan sok helyes volt, nem is tudom, hogy hogyan? Mintha egy helyre csődítettek volna, egy csomó helyes fiút. gondoltam is, most biztosan eljött az én időm.

 

Kriszta is, és én is találtunk magunknak egy-egy táncpartnert. Utóbb kiderült, hogy a két srác, Anna barátjának a haverjai. Attól az estétől kezdve sokszor jártunk közösen szórakozni, közös kajálásokat is rendeztünk.

A barátságunk már majdnem 8 éve tart. Közben sok minden történt. Egyikünk férjhez ment az óta, Kriszta is már menyasszony. Úgy érzem, a barátságunk örökre megmarad, és senki nem választhat el minket egymástól. A mai napig is, ha tehetjük, akkor legalább havonta egy alkalommal rendezünk, egy csajos estét, ahol mindent alaposan megbeszélünk, és megvitatunk.